Annonse

– Det handler om deilige følelser


Sara Safartabar og Arash Safartabar utgjør duoen "Sara & Arash". Foto: Ann Helen Gjerde.

Og det handler om deilige beats. Slik beskriver hiphop-duoen, Sarah & Arash, sin nye låt «Danse danse». Søskenparet fra Kristiansand slipper etterlengtet to nye låter i dag.

– Vi har jobbet så hardt disse årene, og føler oss så sikre på at vi liker dette, sier Arash.

– Det er nå det føles riktig å komme med noe nytt, så nå kommer også tidenes musikkvideo, sier Sara

Musikkvideoen hadde førpremiere på kinoen i går, og i dag slippes låtene «Danse danse» og «Måten du gjør det». Søskenparet startet i 2013 med låta «Slipp meg fri», og har siden det gitt ut to andre låter.

– Beaten gir oss ofte en følelse av hva vi skal skrive. Av og til er vi veldig enige, og av og til uenige, sier søskenparet.

Slik er det vel å være søsken. Akkurat nå er de riktignok veldig enige om at de er fornøyde. Og enige om hva som er viktig i livet.

– Ta valg og gjør det du liker. Livet er kort, så kjør på. Det sier Arash før låten settes i gang.

Hør hele intervjuet fra morgenkvisten her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer