Annonse

– Det går mot ny rekord


Foto: Aud K. Danielsen

«Spis for 100» vil i år sette ny rekord i antall serverte retter og stemningen i Kristiansand denne uken sammenlignes med europeiske storbyer. Arrangøren er storfornøyd.

– Vi er kjempefornøyd og tilbakemeldingene fra restauranter og gjester er udelt positive. Som spesielt positivt trekker gjestene frem den brede menyvariasjonen vi tilbyr i år, sier prosjektleder Henning Ross Vestavik til KRS247.

I 2012 ble det solgt like over 23 700 «Spis for 100» retter. I 2013 økte tallet til 40211. For fjoråret ble fasiten til slutt hele 49 662, det beste året i historien til nå.

– De fleste restauranter melder om en økning i forhold til fjoråret. Endelige tall får vi ikke før på mandag ettermiddag, men min erfaring tilsier at det går mot ny rekord i år, sier Ross Vestavik.

Prosjektlederen trekker parallellene langt, når han skal beskrive suksessen, «Spis for 100».

– Stemningen i Kristiansand under hele «Spis for 100» uken, fører oss opp på et nivå som bare de største europeiske byene kan varte opp med.

Søndag er siste mulighet for å ta del i matfesten «Spis for 100» for i år.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar