Annonse

– Det er viktig at vi trår varsomt


Varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen (KrF). | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen (KrF), mener at Kristiansand som den største kommunen må gå forsiktig, raust og tålmodig til verks når kommuner skal slås sammen.

– Det er viktig at vi trår varsomt og at vi tar den tiden det trenger for å lykkes med dette. Blant innbyggerne og det tverrpolitiske bystyret i Kristiansand er det en stor enighet og vilje til å lykkes med dette, sier Kristiansen til KRS247.

Han mener Kristiansand kommune, som den største kommunen, har et særskilt ansvar for å legge forholdene til rette for å få til kommunesammenslåing.

– Det skal være tydelig kommunisert at vi ønsker å legge forholdene til rette for å lykkes med dette. Dette er bra for Agder og innbyggerne, tror jeg. Vi må være rause og lyttende i denne prosessen.

Varaordføreren forteller at det allerede er berammet et møte med Lillesand kommune neste uke. Saken kommer til å bli en stor valgkampsak i Lillesand, men ikke så stor i Kristiansand, skal vi tro Kristiansen.

– For kristiansanderne tror jeg de fleste er positive til dette. Jeg tror denne saken blir større og viktigere i kommunene rundt Kristiansand.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer