KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er som om jeg kjører heis

De fleste kjenner Hilde Hefte fra jazzen, selv om hun selv sier at hun har gjort mye annet rart. Nå vil hun ut av komfortsonen, og gjør nettopp det når hun nå holder konsert helt alene.

– Det er som om jeg kjører heis, det går begge veier på en gang, egentlig. Neida, jeg har det veldig bra om dagen, sier Hefte.

I morgen holder Hilde Hefte konsert på Håndverkeren, denne gangen helt alene. Hun har riktignok hatt med seg en lyddesigner som hun sier at hun aldri hadde klart seg uten, men på scenen er hun helt alene.

– Det er skummelt når man går så langt ut av komfortsonen, jeg har ikke med et band eller noen ting, sier Hefte.

Mange vil nok kanskje tenke at det å være musiker i seg selv er å være utenfor komfortsonen. For dagens musikalske gjest handler det om at man til slutt blir så varm i trøya at man kan lene seg tilbake. Da må man videre.

– Jeg tror at det å utfordre seg selv, for eksempel å prøve seg på instrumenter man ikke har brukt før, er med på å utvikle en. Da kan man lufte hodet litt, og se i andre retninger, sier Hefte.

Hør om musikken, livet og konserten her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/251333431″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]