Annonse

– Det blir litt både og


Foto: Pål Lomeland

Det ustabile været vi har hatt denne uken ser ut til å lette noe til helgen. Det blir mest sannsynlig slutt på tordenværet, og nedbøren ser ut til å falle på kvelds- og nattestid. 

– Det blir litt både og. Det blir ikke slett ikke så verst i dag. I dag roer det seg ned med de kraftige bygene som har vært. Det er ventet oppholdsvær og sol etter hvert. I dag blir en ganske så fin dag, sier vakthavende meteorolog ved StormGeo, Frode Håvik Korneliussen.

Det trekker inn et nedbørsområde sent i kveld, og det kommer til å regne en god del gjennom natta.

– Men det ser ut til at dette passerer i løpet av natta, forsikrer Korneliussen.

Det kan være litt bløtt i morgen tidlig, men utover dagen skal været bli rett så fint på store deler av Sørlandet. Unntaket kan være lengst vest i Vest-Agder, der det kommer inn byger med jevne mellomrom fra vest. De kan også ha med seg litt torden. På søndag kan bygeværet bre seg enda mer vestover, og også Kristiansandsborgere må finne seg i mer variabelt vær.

– Ikke så aller verst helgevær, men størst sannsynlighet for regnbyger i hele område er det på søndag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer