KRS247.no

Henter værvarsel...

– Dere i Agder er vinnerne denne helgen

Nå gjenstår det å se om vi også blir vinnere i fotballkampen mellom Start og Tromsø i kveld, men når det gjelder været slår vi alle andre ned i støvlene denne helgen. Det sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Solbjørg Apeland.

– Lavtrykk går inn mellom Stadt og Trøndelag, så dere i Agder kommer til å ligge i le. Det blir opphold og lengre perioder med sol hele helgen, sier Apeland.

I går ble det observert 18 grader på Sørlandet. Selv om det blir flott vær denne helgen, vil nok temperaturene ligge lavere enn dette. Ifølge Apeland vil temperaturen ligge på rundt 15 grader på dagen. På søndag kan været bli litt usikkert, men det vil ikke bli hverken regn eller snø.

– Det blir opphold, men det er mulig at det kommer litt mer skyer på grunn av et lavtrykk som trekker innover Midt-Norge. Fortsatt er det perioder med sol, spørsmålet er bare hvor lange perioder med sol det blir, sier Apeland.

Hør været her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/252601516″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]