Annonse

– Dere i Agder er vinnerne denne helgen


Denne er stort sett blå i helgen. (Foto: Ann Helen Gjerde)

Nå gjenstår det å se om vi også blir vinnere i fotballkampen mellom Start og Tromsø i kveld, men når det gjelder været slår vi alle andre ned i støvlene denne helgen. Det sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Solbjørg Apeland.

– Lavtrykk går inn mellom Stadt og Trøndelag, så dere i Agder kommer til å ligge i le. Det blir opphold og lengre perioder med sol hele helgen, sier Apeland.

I går ble det observert 18 grader på Sørlandet. Selv om det blir flott vær denne helgen, vil nok temperaturene ligge lavere enn dette. Ifølge Apeland vil temperaturen ligge på rundt 15 grader på dagen. På søndag kan været bli litt usikkert, men det vil ikke bli hverken regn eller snø.

– Det blir opphold, men det er mulig at det kommer litt mer skyer på grunn av et lavtrykk som trekker innover Midt-Norge. Fortsatt er det perioder med sol, spørsmålet er bare hvor lange perioder med sol det blir, sier Apeland.

Hør været her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer