KRS247.no

Henter værvarsel...

– Denne veilederen er ikke ferdig skrevet

Kristiansand kommunes veileder mot ekstremisme vil hele tiden oppdateres og revideres, samtidig som magne aktører har bidratt i prosessen. Derfor vil den ikke havne rett ned i skuffen og ned i arkivet. Det mener dama som har ført den i pennen.

Kriminalitetsforebyggende koordinator Johanne Marie Benitez Nilsen i Kristiansand kommune er fullstendig klar over at slike veiledere like fort kan ende opp som et glemt og ubrukt dokument.

– Det er jo skrekken for alle oss som skriver slike ting. Denne vil oppdateres jevnlig og holdes relevant. Samtidig har vi gjort noe smart helt i starten. Det er flere som har vært med å bidra til denne fra oppstarten, forteller Nilsen.

Forum for Tro og Livssyn har bidratt, det har også muslimske ledere og flere kirkelige samfunn. Dette bidrar til at flere får eierskapsforhold til veilederen.

– Denne veilederen vil disse da ha lettere for å ta med seg tilbake til sin forsamling, sier Nilsen til KRS247.no.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/194348192″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]