Annonse

– Denne veilederen er ikke ferdig skrevet


Kriminalitetsforebyggende koordinator Johanne Marie Benitez Nilsen i Kristiansand kommune. Foto: Glenn Th. Faannessen

Kristiansand kommunes veileder mot ekstremisme vil hele tiden oppdateres og revideres, samtidig som magne aktører har bidratt i prosessen. Derfor vil den ikke havne rett ned i skuffen og ned i arkivet. Det mener dama som har ført den i pennen.

Kriminalitetsforebyggende koordinator Johanne Marie Benitez Nilsen i Kristiansand kommune er fullstendig klar over at slike veiledere like fort kan ende opp som et glemt og ubrukt dokument.

– Det er jo skrekken for alle oss som skriver slike ting. Denne vil oppdateres jevnlig og holdes relevant. Samtidig har vi gjort noe smart helt i starten. Det er flere som har vært med å bidra til denne fra oppstarten, forteller Nilsen.

Forum for Tro og Livssyn har bidratt, det har også muslimske ledere og flere kirkelige samfunn. Dette bidrar til at flere får eierskapsforhold til veilederen.

– Denne veilederen vil disse da ha lettere for å ta med seg tilbake til sin forsamling, sier Nilsen til KRS247.no.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar