KRS247.no

Henter værvarsel...

– Den savnede har trolig falt i sjøen

Politiet jobber ut i fra en teori om at 20-åringen, som havnet overbord fra lasteskipet Comabar i går, har falt sjøen og har liten tro på at han blir funnet.

– Vi har ikke fått nye opplysninger etter å ha snakket med både mannskap, skipper på båten og pårørende, forteller etterforskningsleder ved Søgne og Songdalen lensmannskontor Jan Ove Thorsen, til KRS247. I følge Thorsen er det ingenting som tyder på at noe kriminelt har skjedd.

Leteaksjonen ble avsluttet i går kveld kl. 21 etter en beslutning fra Hovedredningssentralen om at de ikke hadde tro på at mannen skulle bli funnet i live etter over 12 timer i havet.

«Comabar» ligger til kai ved Lagmannsholmen i Kristiansand mens politiet gjør sine siste undersøkelser og finner de ikke noe nye spor der, blir saken avsluttet.

– Ja, for vår del blir den lukket. Vi samler nå inn de siste opplysningene, slik at saken kan bli tatt opp igjen dersom det skulle dukke opp funn ved en senere anledning, sier Thorsen.

Onsdag formiddag ble en 20-åring meldt savnet fra lasteskipet «Comabar». Mannen ble sist sett på skipet ved 08-tiden. Da var skipet sør for Songvår i Søgne. Først ved 10-tiden da skipet var utenfor Oksøy i Kristiansand oppdaget mannskapet at mannen var borte.