Annonse

Den eneste søndagen julegryta er åpen


Kolbjørn Ørsnes. | Foto: Glenn Th. Faannessen

På søndag skal julegrana tennes i Kvadraturen. De som har fått ansvaret, i år også, er Frelsesarmeen. Dersom du vil bruke en søndag til å gi en gave i gryta, er det den eneste søndagen du har muligheten. Korpsleder i Kristiansand, Kolbjørn Ørsnes, mener det betyr mye for hans tropper at de har ansvaret for tenningen.

– Vi er blitt ganske komfortable med det etter hvert, både i Kristiansand og andre steder. Det er viktig for oss å kunne komme ut med budskapet vårt om julegryta og hva den betyr for de som trenger det mest i området, sier Ørsnes til KRS247.

Det er ikke bare rigging av gryta og tenning av lysene på julegrana som står på programmet. Ordfører Harald Furre gjester arrangementet, det blir musikalske innslag, det leses fra juleevangeliet før man til slutt går rundt juletreet. Ørsnes har en travel julegranhelg foran seg. Julegrana betyr mye for vestlendingen.

– Jeg skal være med på tenningen i Tangvall på lørdagen også, men ikke som en viktig person. Jeg liker julegrana, og hjemme hos oss skal grana opp på lille julaften. Det skal være et skikkelig juletre!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer