Annonse

Demonstrerer mot parkeringshus


Politikerne som skal delta på kveldens bystyremøte i Kristiansand i kveld blir møtt av demonstranter utenfor bystyresalen. 

På bystyremøtet i kveld blir blant annet den endelige avgjørelsen om parkeringskjelleren under Torvet tatt. Flere av Kristiansands innbyggere viste sin motstand ved å holde plakater og synge den egenkomponerte sangen «Så graver vi opp Torvet». Ut ifra ordene på plakatene og teksten i sangen er det ikke vanskelig å forstå hva de ønsker å oppnå.

Oddmund Harsvik. Demonstrerer mot parkeringskjeller under Torvet i Kristiansand. Foto: Marianne Furuberg

Oddmund Harsvik.
Demonstrerer mot parkeringskjeller under Torvet i Kristiansand. Foto: Marianne Furuberg

– Jeg vil si ifra om at det her vil jeg ikke ha, sier Oddmund Harsvik, en av demonstrantene som er utenfor bystyresalen i kveld.

Han tror bystyret vil gå inn for å fortsette byggingen av parkeringshuset.

– Det er et svik mot byens befolkning om de fortsetter å grave, sier Harsvik.

Saken om parkeringskjelleren tas opp i Bystyret rundt 19.00 i kveld.

Vi oppdaterer
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer