Annonse

– Debatten øker byggets verdi


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Debatten om gamle Kristiansand Teater har, med vekslende styrke, preget dagsorden i Kristiansand. Forfatter Trond Arntzen har vært en av de som har ment mest om bygget i pressen, og stadig flere ønsker å ta vare på og bruke bygget.

Trond Arntzen - FOTO: Glenn Th. Faannessen

Trond Arntzen – FOTO: Glenn Th. Faannessen

– Jeg synes det er gledelig som man har kunnet lese i fevennen. Flere og flere ser på muligheten til å bruke bygget. For tre eller fire år siden var det jo soleklart at bygget skulle rives. Nå øker jo verdien av bygget – takket være debatten, sier Arntzen til Radio Sør.

Kulturskolerektor Vidar Hartveit og investor Ole Lunde har sett på muligheten til å flytte kulturskolen inn i teaterbygget. Arntzen mener dette er en meget god idé.

– Om bygget selges må jo kjøperen bestemme hva bygget skal fylles med. Dog vil jeg si at dette er et bygg som ligger midt i den politisk vedtatte kulturaksen. Hvis vi kan fylle dette med kulturaktiviteter er det ekstra flott!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar