KRS247.no

Henter værvarsel...

– Debatten øker byggets verdi

Debatten om gamle Kristiansand Teater har, med vekslende styrke, preget dagsorden i Kristiansand. Forfatter Trond Arntzen har vært en av de som har ment mest om bygget i pressen, og stadig flere ønsker å ta vare på og bruke bygget.

Trond Arntzen - FOTO: Glenn Th. Faannessen

Trond Arntzen – FOTO: Glenn Th. Faannessen

– Jeg synes det er gledelig som man har kunnet lese i fevennen. Flere og flere ser på muligheten til å bruke bygget. For tre eller fire år siden var det jo soleklart at bygget skulle rives. Nå øker jo verdien av bygget – takket være debatten, sier Arntzen til Radio Sør.

Kulturskolerektor Vidar Hartveit og investor Ole Lunde har sett på muligheten til å flytte kulturskolen inn i teaterbygget. Arntzen mener dette er en meget god idé.

– Om bygget selges må jo kjøperen bestemme hva bygget skal fylles med. Dog vil jeg si at dette er et bygg som ligger midt i den politisk vedtatte kulturaksen. Hvis vi kan fylle dette med kulturaktiviteter er det ekstra flott!

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/194994922″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]