KRS247.no

Henter værvarsel...

Dårlig uke, men fin helg

Store nedbørsmengder kommer til å prege store deler av arbeidsuka på Sørlandet, før det letter mot helgen og vi kan oppleve solskinn og stigende temperaturer.

Helgens regnvær fortsatte i morgentimene i dag, og til tider regnet det så mye at sikten var redusert flere steder. Meteorolog ved StormGeo, Beate Tveita, kan fortelle om en grå uke før helgen nærmer seg.

– Regnet fortsetter utover formiddagen, men det kraftigste regnet trekker østover og så går det over til byger i ettermiddag og kveld. Utover tirsdag ettermiddag går det over til oppholdsvær og litt sol, sier Tveita til KRS247.

Men dette er dessverre forbigående. På onsdag kommer det inn et lavtrykk sør for oss. Da venter det regn og østlig kuling. Så kommer finværet.

– Det ser ut som torsdagen og inn i helgen kan det bli noen dager med fint vær. Det er nok en liten mulighet for enkelte byger, men vi kommer til å se at temperaturen stiger litt og det blir lengre perioder med sol fra torsdag, sier Tveita videre.

Temperaturene kommer til å ligge ganske stabilt rundt 15 grader. Den synker litt på onsdag før den stiger igjen på torsdag.

– Da kan det blir ganske behagelig, avslutter meteorologen.