Annonse

Danske til sykehus etter dykkerulykke


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

En 44 år gammel erfaren dykker fra Danmark er fraktet til Ullevål sykehus etter at han skal ha følt seg svimmel da han kom seg på land etter et dykk nær vraket Mosel utenfor Dvergsnestangen.

Han var en del av et dansk dykkerteam fra Sjælland på 12 som besøkte Kristiansand feriesenter i Randesund for å dykke. Hassan Clausen forteller til Fædrelandsvennen at mannen dykket på 40 meter i cirka 20 minutter, men at han umiddelbart etter han kom på land skal ha blitt svimmel. Da han fikk rent oksygen i kroppen, ble 44-åringen kald og brakk seg. Mannen har over 1000 dykk bak seg og beskrives som en erfaren dykker.

Politiet fikk melding om dykkerulykken like før halv elleve i formiddag og ifølge operasjonsleder i Agder politidistrikt Ingrid Mæhre, er han bevisst og kan gjøre rede for seg. Han ble fraktet med luftambulanse til Oslo fordi det ikke finnes et trykkammer i Kristiansand hvor man kan få behandling for dykkersyke.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer