Annonse

Dansk hvitevaregigant til Kristiansand


Fra åpningen av hvitevarekjedens nyeste butikk i Porsgrunn (Foto: Radio Grenland)

Den danske hvitevarespesialisten Skousen har allerede etablert seg i Norge med butikker i ti ulike byer. Nå er det Kristiansand som står for tur. 

Skousen-kjeden, som er en del av konsernet WhiteAway Group, har store forhåpninger til hva de kan få til i Kristiansand.

– Jeg har veldig høye forventninger til etableringen i Kristiansand. Jeg tror det er et godt marked der, og at det er perfekt for oss, sier administrerende direktør i selskapet, Jonas Dørken til KRS247.

Skousen har eksistert i mer enn 50 år, og er den lengst levende hvitevare-forhandleren i Danmark. De har 45 forskjellige butikker i vårt naboland, og i tillegg til hvitevarer består sortimentet av varer innen kjøkkenutstyr, personlig pleie og hjem og fritid.

Fakta

  • Skousen ble etablert i 1957 av Preben Skousen og er Danmarks første detaljkjede.
  • Har i dag 45 butikker i Danmark.
  • Whiteaway Group kjøpte opp Skousen i 2011 og omsetter for over 1. mrd. i Danmark.
  • Whiteaway i Norge ble etablert i 2012.

Dørken kan fortelle at Skousen mer er en faghandel enn et supermarked.

 

– Vi har små, lokale butikker med fagmenn som kan veldig mye om hvitevarer. Det har nordmenn likt veldig godt frem til nå.

Butikken blir å finne i Sørlandsparken i løpet av kort tid, og Dørken kan garantere at de skal være billigst på hvitevarer uansett.

– Vi matcher konkurrentene, ikke bare butikkprisene men også nettprisen. Vi skal være billigst. Dersom vi ikke er det, slår vi opp på prisjakt sammen med kunden og finner den laveste prisen. Da er den prisen også vår pris, forklarer Jonas Dørken.

I tillegg til etableringen i Kristiansand kan Dørken avsløre at de planlegger å åpne en butikk også i Arendal. Der jobber de for tiden med å finne lokaler.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer