Annonse

– Det skjer mye i både partiet og landet


Midlertidig partileder i KrF, Dagrunn Eriksen. | Foto: KrF

Dagrunn Eriksen trer i dag inn som midlertidig partileder i KrF. Partileder Knut Arild Hareide skal ut i pappapermisjon, noe han skal ha ut Stortingsperioden. Eriksen ser frem til å jobbe med store saker innen arbeidsledighet og omstilling, samt internasjonale saker som partiet må bearbeide.

– Jeg tror det blir veldig mange spennende saker nå i vår som vi skal ta fatt på. Det er mye om arbeidsledighet og omstillingen som vi på Sørlandet kjenner mye til, og det kommer til å komme svære internasjonale saker som vi må forholde oss til, sier Eriksen til KRS247.

– Hvor «sørlandsk» kommer du til å være som partileder?

– Jeg er jo preget og kjenner meg sterkt berørt av det som skjer og som kanskje har gått litt under radaren nasjonalt sett, nemlig hvor hardt vår region er påvirket av det som skjer innen olje og gass. Så det å bidra til omstilling sammen med Grøvan og Robstad, som er gode sørlandsambassadører inne på Stortinget, kommer jeg til å bruke min mulighet til.

Så kan hun love mer sørlandsk i debatter både på radio og fjernsyn. Dialekten skal holdes på, og det sitter språkvaskere klare til å rette på slurv.

– Jeg sa ei gang «nøtteknekker» og fikk pepper, ler den fungerende partilederen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer