KRS247.no

Henter værvarsel...

Dag Ringstads kjærlighetshistorie fra Kråga

Dag Ringstad var på konsert på Londkråga for ti år siden, den gangen med Bøygard. Etter konserten kom ei dame bort og kysset ham på munnen, for så å forsvinne ut i natten uten et eneste ord. Det gikk flere uker før han så henne igjen. Denne historien er grunnlaget for hans siste single.

– Hu satt rett i munnen på meg. Jeg ble jo lettere sjokkskadet, for hun forsvant jo ut i vinternatta uten å si så mye som et ord eller gi meg en telefonbeskjed eller noe som helst. Ho bare forsvant, forteller Ringstad.

Seks uker senere traff han henne igjen. Da måtte han gripe fatt i dama, og endte opp med å invitere henne på middag.

– Det ble det romantikk av!

Selv om Ringstad snakker sørlandsk, så har hans musikk ikke vært på sørlandsk. Han skylder på sin fars røtter.

– Jeg er født i Moss og pappa var mossing, mens mamma var her fra byen. Selv om jeg har bodd her i byen i over 50 år, men når det skal være noe seriøst eller alvorlig så tar en fram pappasiden og gjør det på østlandsk. Selv om jeg snakker sørlandsk, skal jeg ikke ha mer enn en halvtime i Oslo før jeg er østlending, altså.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/247848123″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]