Annonse

Czech Airlines starter flygninger fra Kjevik til Praha


Foto: www.czechairlines.com

Czech Airlines kommer til å annonsere en ny rute fra Praha til Kristiansand, i løpet av de nærmeste dagene. Det bekrefter pressekontakt i selskapet, Daniel Sabik til Fædrelandsvennen.

I følge avisen er planen er at to ukentlige avganger mellom Kristiansand og Praha, med oppstart før sommeren 2015. Flytypene ATR72 eller ATR42 som tar henholdsvis 64 og 46 passasjerer kan være aktuelle flytyper til å betjene  ruten.

Czech Airlines  er Tsjekkias nasjonale flyselskap. Selskapet ble etablert i 1923, og er medlem av den globale flyselskapalliansen SkyTeam.

Det er kanskje ingen tilfeldighet at det nå lanseres nye utenlandsruter fra nettopp Kristiansand. I løpet av våren er det ventet at den nye utenlandsterminalen på Kjevik skal stå klar, noe som vil øke kapasiteten på flyplassen til å håndtere internasjonal trafikk, betraktelig.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar