Annonse

Bussjåfør siktet etter kollisjon med bil


Illustrasjonsfoto: Aptum/Jon Petter Thorsen

En bussjåfør har blitt siktet for uaktsom kjøring etter å ha kjørt på en bil i Voie i Kristiansand for to uker siden.

Sveinung Hageland, som eier bilen som ble truffet av bussen, leverte inn en anmeldelse den 12. januar, seks dager etter sammenstøtet. Han sier til NRK Sørlandet at han er veldig fornøyd med at politiet har tatt anmeldelsen på alvor.

Kollisjonen skal ha skjedd da bilen hans, som ble kjørt av samboeren, møtte en rutebuss i en sving ved Torkelsmyra skole. Bussen kom da over i feil kjørefelt og bilen traff bussen i siden, havnet i grøfta og fikk en skade på bakskjermen.

Hageland har ingen lovord å si om Nettbuss Sør, som kun forholder seg til sjåførens forklaring og at han nekter for kollisjonen.

Tom Ånesland, som er avdelingsleder, sier overfor NRK at de tar siktelsen til etterretning.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer