Annonse

Bussene kjører sommerruter


Kysten vil få våte veier, mens indre strøk bør regne med isete føre neste uke. | Foto: Tor Erik Schrøder - Kengurufoto.com

Til tross for at vi ikke har hatt mange dager med sommervarme, velger likevel Agder Kollektivtrafikk å starte med sommerruter fra og med mandag.

Dette betyr drastiske endringer for de fleste bussrutene rundt om i Kristiansandsområdet. Blant annet blir rutene A2, D2, A3, D8, A25, 29, 50, 07, 08, 34 og 49 helt innstilt fra og med mandag 22. juni og helt frem til midten av august.

For bussene til og fra Sørlandsparken vil alle avgangene nå gå til og fra Dyreparken og Ikea, mens bussene til Jærnesheia og Gimlekollen, rute 22 og 23, vil kjøre annerledes om morgenen.

For mer informasjon om endringene, se AKTs nettsider.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer