Annonse

Buss for tog i pinsehelgen


Jernbanestasjonen i Kristiansand Foto: Pål Lomeland

Jernbaneverket skal utføre noen jobber langs skinnene på Jærbanen. Dette fører til forsinkelser for togene hele pinsehelgen.

Ifølge NSB blir det da buss for tog på alle avganger etter fredag 23:43 til mandag 11:13. For Sørlandsbanen gjelder det mellom Egersund og Stavanger. Dette vil føre til forsinkelser på avgangene til Kristiansand i løpet av pinsehelgen.

Jernbaneverket opplyser på sine nettsider hva som kommer til å bli gjort i perioden det ikke vil gå tog på stasjonene mellom Egersund og Stavanger:

På Klepp stasjon skal eksisterende kontaktledning bygges om, og eksisterende ledninger og åk erstattes med nye. På Vigrestad stasjon blir det skogrydding og graving av nye kabelkanaler. I tillegg vil JBV drift gjennomføre vedlikeholdsarbeid på signalanlegget på flere stasjoner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer