Annonse

Buss for tog i over én måned


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det kan oppstå forsinkelser på Sørlandsbanen i en hel måned fremover fra og med natt til lørdag.

Årsaken er at Jernbaneverket blant annet skal utvide plattformene på Klepp og Øksnavadporten med 80 meter, for å kunne tilrettelegge for flere tog i rushtiden.
Jernbaneverket skal også oppgradere kontaktledningsanlegget på strekningen mellom Bryne og Stavanger. De 60 år gamle nettet fører nemlig til at togene må redusere hastigheten eller stoppe dersom det blåser kraftig.

– Det skal det bli en slutt på etter sommeren, lover markedsansvarlig i NSB for Sørlandsbanen og Jærbanen, Dag Brekkan overfor NRK.

I forhold til Sørlandsbanen betyr dette arbeidet at fra 13. juni klokken 01:50 til 20. juli klokken 04:30 vil det gå buss for tog mellom Stavanger og Bryne og mellom Bryne og Stavanger, mens togene vil gå til og fra Bryne.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer