Annonse

Buss for tog i helgen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Jernbaneverket skal utføre vedlikeholdsarbeid på flere av jernbanestrekningene i landet. Dette får følger for Sørlandsbanen fra lørdag til søndag denne helgen.

I en pressemelding fra Jernbaneverket kommer det frem at de skal rive alle kontaktledninger på Nærbø stasjon og erstatte disse med nye. Ved Nærbø og Varhaug stasjoner skal gamle tremaster kappes og fjernes og til stasjonene Sirevåg og Brusand skal det kjøres ut nye sviller.

Det skal også gjøres kontroll på kontaktledningsanlegget fra Egersund til Brusand, mens det vil bli gjort noen forberedelser til våren på alle stasjonene mellom Ganddal og Egersund.

Disse arbeidene vil ifølge NSB føre til at det blir kjørt buss for tog mellom Stavanger og Moi i sør og østgående retning. Togene vil kjøre i rute fra Egersund og vente på Moi på bussene.

I vestgående retning kjøres det tog frem til Egersund, så går det buss for tog videre til Stavanger.

Denne perioden begynner ved midnatt natt til lørdag og frem til 15:50 på søndag den 17. april.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer