Annonse

Brøytemannskapene står på


Foto: Pål Lomeland

De kommunale veiene i Kristiansand ble brøytet i natt. I løpet av formiddagen er alle veier ryddet, og bussveiene blir etterryddet kontinuerlig. Det er mannskaper i sving på bussveiene så lenge det er behov i dag.

Brøyting av boligveiene starter først når snødybden er ca. 10-15 centimeter. For å hjelpe brøytebilen fram, er det viktig at biler parkeres på privat grunn i størst mulig grad. Dette er svært viktig i områder med smale boligveier skriver kommunen på egne nettsider.

Hvis det kommer mye snø på kort tid, eller dersom snøen er tung og våt, vil bussveier og gang- og sykkelveier ha full prioritet for å holdes oppe. Da kan det derfor ta lengre tid enn normalt før boligveiene brøytes. Boligveiene blir vanligvis først ryddet med plog før snøen i neste runde blir brøytet eller frest bort.

Les mer om kommunens brøyteberedskap her

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar