Annonse

«Breaking Bad»-sak på Sørlandet


Foto: Politiet

En narkotikaliga basert på Sørlandet blir nå rullet opp av politiet, etter at en 23-åring ble pågrepet mistenkt som hovedmann bak ligaen. Store mengder amfetamin, merket med kjemisk formel og en slange, er beslaglagt. Politiet sier man må til film og TV for å finne lignende.

– Pakkene er merket med en kobraslange. Vi har aldri opplevd lignende og meg bekjent har vi aldri sett slik merking av narkotika i Norge tidligere, sier politioverbetjent Thor Atle Pedersen til TV2.no.

Agder politidistrikt har i en periode overvåket miljøet med bistand fra nabodistriktene. I tillegg til 23-åringen som er varetektsfengslet, er ti medhjelpere, samt 17 mottakere eller underselgere av dop, pågrepet. Politiet mistenker at rundt 100 personer er delaktige i nettverket, i tillegg til de som er pågrepet. Nettvkeret skal ha distribuert dop fra Flekkefjord i vest til Risør i øst.

Den antatte hovedmannen ble pågrepet før jul. En dramatisk politijakt etter en luksusbil endte ved sykehuset i Kristiansand der 23-åringen kolliderte med en sivil politibil. Han flyktet og hoppet i Otra, men ble plukket opp av brannvesenet.

I den mistenkte 23-åringens leilighet er det beslaglagt utstyr for å pakke, selge, distribuere og tjene store penger. Utstyret var profesjonelt.

– Når du har behov for en pengeteller så tror vi at det er håndtert store pengesummer, sier Pedersen til TV-kanalen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer