Annonse

Ett rekkehus totalskadd i brann


Rekkehuset var overtent før nødetatene kom frem til stedet. Foto: Jan Olav Bollmann, foto4.no

Brannvesenet har fått begrenset boligbrannen i Hegglia på Åsane i Vågsbygd til to av rekkehusene. Ett av disse skal være totalskadd.

Brannen skal, ifølge Fædrelandsvennen, ha startet i boligen som ligger ytterst i rekken som består av fire boliger og skal ha spredt seg til boligen ved siden av.

En kilde forteller til KRS247 at det skal ha oppstått gnister i en varmepumpe og at det så tok fyr i etterkant.

Politiets innsatsleder Kjell Iveland forteller til avisen at det var en person i huset da det begynte å brenne. Brannen i nabohuset har blitt slukket, men det er store brannskader i det huset. Totalt fire rekkehus ble evakuert og det er mulig at også de to andre på rekken har fått store røykskader.

Brannvesenet kan fortelle at en bolig har blitt totalskadet, mens nabohuset har blitt delvis skadet i brannen. Klokka 17.40 skal de ha fått kontroll på brannen.

Ingen personer skal ha blitt skadet i brannen, men et par av disse ble sjekket av ambulanse på stedet.

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 16:40 i ettermiddag.

Det skal være kraftig røykutvikling og store flammer i området, forteller en reporter til avisen ved 17.20-tiden.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer