Annonse

Brann i Søgne og Songdalen under kontroll


Foto: Pål Lomeland

Kristiansandregionen Brann og Redning melder at brannen i Søgne og Songdalen er under kontroll, og at det aldri var snakk om fare for liv og eiendeler.

– Nå ser det bra ut. Vi har fått slangeutlegg på alle frontene og dynker med vann. Vi sørger nå for at brannen ikke sprer seg videre, og så beveger vi oss sakte men sikkert innover og tar det som ligger og ulmer av røtter og maurtuer og denslags, forteller vakthavende brannsjef Eddie Hoel til KRs247.

Det startet som en vanlig utrykning med en bil fra Finsland og en fra Søgne stasjon, og da de kom på stedet ble det kjapt klart at flere mannskap og utstyr måtte til for å få kontroll. Hoel påpeker at det ikke var fare for liv, helse og eiendeler.

– Nei, det var ikke det denne gangen.

Brannvesenet håper nå på regnvær.

– Regn om natta og fint vær om dagen er jo det alle brannmenn ønsker seg om sommeren. Det er veldig tørt i marka nå, og når det i tillegg blåser så mye som det har gjort tørker det veldig opp, advarer brannsjefen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer