Annonse

Brann i leilighetsbygg ved gamle Lundsbroa


Foto: Daniel Ulloa

En person er fraktet til legevakten for å sjekkes for røykskader. Det var tidvis sterk røykutvikling i bygget som har tretten beboere fordelt på ni leiligheter.

– Det var stor røykutvikling fra verandaen fra den leiligheten som brant. Der stod det en eldre herremann som ønsket hjelp fra oss.  Førsteprioritet var å få ned denne mannen og han ble reddet ned av vår stigebil. Mens dette pågikk gikk vi inn i leiligheten med røykdykkere via trappeoppgangen og begynte slukkearbeide. Det sier beredskapsleder Erik Johannessen i Kristiansand Brann- og Redning til KRS247.

Beredskapslederen forteller at bygget har fått betydelige skader.

– Leiligheten der det brant er så å si totalt utbrent inni. Leilighetene over den brente leiligheten har betydelige røykskader. Sånn som jeg ser det kan ingen i leilighetene over brannstedet bo i dette bygget. Leilighetene under er mer eller mindre uskadd.

Brannvesenet la ut melding klokken 15.12 om at de rykket ut på en brannmelding i Vesterveien. Dette ble senere rettet til Østerveien ved gamle Lundsbroa.

– Det er hentet ut en mann som er fraktet til legevakten. Ellers er huset tomt, sier operasjonsleder Magne Storaker i Agder Politidistrikt til KRS247.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer