KRS247.no

Henter værvarsel...

Brann i leilighetsbygg ved gamle Lundsbroa

En person er fraktet til legevakten for å sjekkes for røykskader. Det var tidvis sterk røykutvikling i bygget som har tretten beboere fordelt på ni leiligheter.

– Det var stor røykutvikling fra verandaen fra den leiligheten som brant. Der stod det en eldre herremann som ønsket hjelp fra oss.  Førsteprioritet var å få ned denne mannen og han ble reddet ned av vår stigebil. Mens dette pågikk gikk vi inn i leiligheten med røykdykkere via trappeoppgangen og begynte slukkearbeide. Det sier beredskapsleder Erik Johannessen i Kristiansand Brann- og Redning til KRS247.

Beredskapslederen forteller at bygget har fått betydelige skader.

– Leiligheten der det brant er så å si totalt utbrent inni. Leilighetene over den brente leiligheten har betydelige røykskader. Sånn som jeg ser det kan ingen i leilighetene over brannstedet bo i dette bygget. Leilighetene under er mer eller mindre uskadd.

Brannvesenet la ut melding klokken 15.12 om at de rykket ut på en brannmelding i Vesterveien. Dette ble senere rettet til Østerveien ved gamle Lundsbroa.

– Det er hentet ut en mann som er fraktet til legevakten. Ellers er huset tomt, sier operasjonsleder Magne Storaker i Agder Politidistrikt til KRS247.