Annonse

Brann i hus på Søm


Foto: MMS leserbilde

Brannvesenet har slukket en brann i en bolig i Haumyrveien på Søm. Det var ingen personer tilstede i boligen da brannen oppstod.

Nødetatene fikk melding om brannen like før klokken 17 og brannvesenet rykket ut med alt tilgjengelig mannskap. I følge en leser var tre politibiler, to brannbiler og en ambulanse raskt på stedet.

– Vi brukte sju-åtte minutter på å komme fram. Da sto flammene ut av et vindu i andre etasje og vi brukte relativt kort tid på å slå brannen ned, sier brannsjef Jan Røilid til Fædrelandsvennnen.

Brannsjefen sier videre at brannårsaken fortsatt er ukjent, men at det ser ut for at brannen har ulmet lenge inne i huset og nesten blitt kvalt av seg selv. Men så har et vindu sprukket og flammene fått ny næring.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar