Annonse

Booket bryllupslokale en dag ekstra for å se fotball


Lillian Aadnesen bruker gjerne en dag ekstra på å pynte til bryllup for å ha tid til fotballkampen i kveld

Lillian Aadnesen skal gifte seg på lørdag. For ikke lenge siden fikk hun vite at IK Start skulle spille skjebnekampen sin dagen før bryllupet. Da fikk hun booket en dag ekstra på Festningen der festen skal være, for å få tid til både pynting, og fotball.

– Når jeg fant ut at kampen skulle spilles dagen før bryllupet, så fikk jeg panikk. Jeg må jo på kamp! Så da sjekket jeg med festningen først at den ikke var booket på torsdag. Da jeg fikk vite at den ikke var det, så betalte jeg X antall 1000-lapper ekstra og fikk leie salen på torsdag. Nå kan jeg pynte det aller meste på torsdag og så er det fullt fokus på kamp på fredag, sier Aadnesen.

– Du tror du ikke det at du skal på kamp vil ødelegge forberedelsene til bryllupet?

– Nei, jeg tror det er litt motsatt. For en styrer litt uansett om man bruker en uke eller i mitt tilfelle to dager til å pynte på. For meg er jo fotball perfekt, for det er mitt lille avbrekk i hverdagen. Jeg gleder meg jo nesten mer til kampen enn til mitt eget bryllup! Det sier jo litt, sier hun..

Selv om Lillian er fotballinteressert skal ikke alle gjestene i bryllupet være med på kampen. Hun sier til KRS247 at de fleste gjestene kommer fra Østlandet på lørdagen, så det blir bare henne og de aller nærmeste som kommer på Sør Arena i kveld.

– Det er meg, og min nærmeste familie som skal være med. Utenom min mann, han skal være hjemme. Det kunne jo blitt litt kamp mellom oss to om hvem som skulle på stadion, så nå kan han være hjemme og passe på ungen og gjøre litt husarbeid, ler Aadnesen

Som ekte Start-patriot har Lillian Aadnesen meninger om laget og lagoppstillingen til kampen i kveld.

–  Jeg så litt av det som mange tror er lagoppstillingen, og jeg ble litt skuffa over at Daniel Aase ikke skulle starte. Jeg synes kanskje at mange av de som er med ikke har ytt 100 prosent på de kampene de har spilt. Jeg hadde håpet at han og Hodnemyr skulle starte. Men, så er jeg kanskje litt farget over at jeg er Venndøl.

– Så lenge de vinner, så er jeg fornøyd, smiler Aadnesen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer