Annonse

Bombetrussel mot Kjevik


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Hele flyplassen ble i kveld evakuert etter at det hadde kommet inn en uspesifisert bombetrussel mot Kristiansand lufthavn, Kjevik.

– Det handler om at vi har fått en uspesifisert bombetrussel som har kommet via en chat vi har fanget opp, sier lufthavnsjef Arne Johan Johnsen til Fædrelandsvennen.

Flere nødetater skal ha rykket ut til flyplassen etter at meldingen kom inn 19:45.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Geir Andersen, forteller til avisen ved 20:30-tiden at situasjonen er avklart.

Trusselen som flyselskapet Widerøe mottok lød på at det skal ha vært eksplosiver ombord i flyet fra Trondheim som landet 19:40, ifølge sanntidsinformasjonen fra Avinor.

– Vi håndterte dette i samråd med bombegruppa i Oslo. Flyet ble søkt gjennom, men vi har ikke funnet noen indikasjoner på at det skal ha vært eksplosiver i det, sier Andersen.

TIPS OSS – KLIKK HER ELLER SEND SMS/MMS RS TIL 2105


Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer