Annonse

Boligbrann på Flekkerøy


Foto: Pål Lomeland

Ingen personer kom til skade etter at det begynte å brenne i en bolig i Nestemyrveien på Flekkerøy i ettermiddag. Brannårsaken skal trolig være en mobillader.

– Dette er et helt nytt hus, så det er derfor svært usannsynlig er det elektriske som har sviktet, sier utrykningsleder Øyvind Erland til Fædrelandsvennen. Han kan ikke hundre prosent sikkert si hva som utløste brannen, men huseier skal ha fortalt at det stod en mobillader i veggen på soverommet og brannvesenet utelukker ikke at brannen kan ha startet i den.

Det var klokken 15.08 i ettermiddag at brannvesenet rykket ut til en melding om boligbrann. Brannen ble oppdaget da huseieren kom hjem igjen til huset etter å ha vært ute en tur.

Da nødetatene kom til stedet, røk det kraftig i fra et av husets soveromsvinduer og de største branskadene skal befinne seg i det ene soverommet, mens resten av huset er sterkt røykskadet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer