Annonse

Blir direktør for hele Agder


Foto: NAV

Nåværende fylkesdirektør i NAV Vest-Agder blir ny regiondirektør i NAV Agder. Det kommer frem i en pressemelding fra NAV.

– Det har vært et vanskelig valg mellom to svært gode kandidater, men etter en grundig helhetsvurdering er jeg trygg på at Elisabeth vil være den rette til å lede det viktige arbeidet med å bygge og drifte den nye regionen NAV Agder, sier arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik i pressemeldingen.

Blørstad har vært fylkesdirektør i NAV Vest-Agder siden etableringen i 2006 og var før det direktør ved fylkestrygdekontoret i Vest-Agder og har også vært trygdesjef i Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

– Elisabeth Blørstad har lang og solid erfaring fra etaten. Hun er en leder som er god til å involvere, er samlende og har en tydelig tilstedeværelse i egen organisasjon. Hun har også vært flink til å bygge en robust organisasjon rundt seg. Dette er egenskaper som vil være viktige når Agder skal samles til en region i Arendal, sier Hugvik som også nevner at hun også var med i utredningen om myndige og løsningsdyktige NAV-kontor.

Blørstad blir fra mars 2018 prosjektleder for den nye regionen og vil tiltre i stillingen når NAV Agder er etablert. Nåværende fylkesdirektør i NAV Aust-Agder, Hilde Høynes, fortsetter i sin stilling til den nye regionen er etablert. Fra mars 2018 og frem til regionen er etablert vil Viggo Hannås være fungerende fylkesdirektør i NAV Vest-Agder.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer