KRS247.no

Henter værvarsel...

Blir direktør for hele Agder

Nåværende fylkesdirektør i NAV Vest-Agder blir ny regiondirektør i NAV Agder. Det kommer frem i en pressemelding fra NAV.

– Det har vært et vanskelig valg mellom to svært gode kandidater, men etter en grundig helhetsvurdering er jeg trygg på at Elisabeth vil være den rette til å lede det viktige arbeidet med å bygge og drifte den nye regionen NAV Agder, sier arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik i pressemeldingen.

Blørstad har vært fylkesdirektør i NAV Vest-Agder siden etableringen i 2006 og var før det direktør ved fylkestrygdekontoret i Vest-Agder og har også vært trygdesjef i Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

– Elisabeth Blørstad har lang og solid erfaring fra etaten. Hun er en leder som er god til å involvere, er samlende og har en tydelig tilstedeværelse i egen organisasjon. Hun har også vært flink til å bygge en robust organisasjon rundt seg. Dette er egenskaper som vil være viktige når Agder skal samles til en region i Arendal, sier Hugvik som også nevner at hun også var med i utredningen om myndige og løsningsdyktige NAV-kontor.

Blørstad blir fra mars 2018 prosjektleder for den nye regionen og vil tiltre i stillingen når NAV Agder er etablert. Nåværende fylkesdirektør i NAV Aust-Agder, Hilde Høynes, fortsetter i sin stilling til den nye regionen er etablert. Fra mars 2018 og frem til regionen er etablert vil Viggo Hannås være fungerende fylkesdirektør i NAV Vest-Agder.