Annonse

Birkeland Busser er solgt til Boreal


Turavdelingen til Birkeland Busser og Sør-Vest Expressen er solgt fra LL Setesdal Bilruter til Boreal Transport AS, skriver Moisund.com på sine sider.

Det er i følge LL Setesdal Bilruter ingen dramatikk i salget av Birkeland Busser AS og Sør-Vest Expressen. På mange måter kaller de dette en opprydding innen anbudsoppstarten i Aust-Agder 1. januar.

– Vi må ha fult fokus på trafikkabalen i Aust-Agder til å gå opp, sier Alf Reidar Birkeland til Moisund.com. Han legger til at det er kun noen få uker til over 100 nye busser og en stor del sjåfører skal starte på anbudsperioden i Aust-Agder.

LL Setesdal Bilruter kjøpte Birkeland Busser AS for noen år siden og nå går stafettpinnen videre til Boreal Transport AS. Det samme skjer med ekspressruten mellom Kristiansand og Stavanger. Sør-Vest Expressen blir også tatt over av Boreal Transport.

Birkeland Busser holder til på Dalane i Kristiansand.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar