Annonse

Billigere og flere busser under Tall Ships


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Til helgen er det seilskutefest i sentrum av Kristiansand. Det er AKT forberedt på og har satt inn ekstrabusser og samtidig skrudd ned billettprisen.

Dersom du er en bruker av deres mobilapp, vil du oppleve at det kun vil koste 10 kroner å ta bussen til og fra sentrum i perioden 25. til 28. juli. Dette vil være prisen uansett om det er barne-, honnør- eller voksenbillett som blir kjøpt.

På lørdag og søndag vil det også bli satt opp ekstra busser på M-rutene i tillegg til rutene til og fra Tinnheia, Hellemyr, Gimlekollen/Jærnesheia, Vennesla, Søgne, Kjos Haveby og sykehuset.

Bor du utenfor Kristiansand har AKT også satt opp ekstra turer fra Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal.

Se mer informasjon på AKTs nettsider.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer