Annonse

Billettpris: 50 kroner


Illustrasjonsfoto: Aptum/Jon Petter Thorsen

Det er det du må betale kontant på bussen fra og med mandag. Dette er en av mange endringer som skjer når Agder Kollektivtrafikk snur opp ned på måten du betaler for bussreisene dine på.

Den andre store endringene er at sonestrukturen forandres. Det blir en reduksjon fra 157 i dag til 30 soner over hele Agder. I tillegg vil du maks betale for seks soner ved bruk av enkeltbillett og maks tre soner for periodekort hos voksne. I tillegg blir sykkel sidestilt med barnevogn og blir dermed gratis å ta med på bussen så lenge det er plass på bussen. XPrague

Endringene er i tråd med transportselskapets tanker om å få flere og flere til å bestille sine bussreiser på forhånd fremfor å betale kontant på bussen.

Les mer om endringene her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer