Annonse

Bilbrann i garasjeanlegg


Foto: Pål Lomeland

Nødetatene måtte i ettermiddag rykke ut til en melding om en brann i et garasjeanlegg på Vigeland i Vennesla.

Det skal ha vært kraftig røykutvikling på stedet da brannvesenet kom frem. Brannen skal ha skjedd i en parkeringskjeller tilknyttet Coop Extra på Vigeland.

– Det viser seg at det er fire biler som har vært involvert i brannen. Det er iallfall ikke snakk om el-biler, forteller Johnny Flæte fra Kristiansand Brann og Redning til KRS247.

Brannmester, Johnny Flæte
Arkivfoto: Henrik Gimle

Han beskriver situasjonen som mindre dramatisk og at det eneste de måtte evakuere, var skuelystne naboer og personer i dagligvarebutikken som nå er stengt.

– Det har ikke vært noen fare for spredning opp til leilighetene, sier Flæte.

– Vi har kontroll på situasjonen og driver med etterslukking og går igjennom dagligvareforretningen der som fikk noe røyk og vi gjør noen tiltak rundt den og så har vi begynt med utlufting, forteller han.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer