Annonse

Bil med snurr i Vennesla


Foto: Tor Erik Schrøder

En kvinne har blitt sendt til akuttmottaket med lettere skader etter at bilen hun satt i snurret rundt på Kvarstein bru i Vennesla i dag morges.

I følge operasjonsleder ved Agder politidistrikt Ole Bjørn Kleivane, fikk de melding om hendelsen klokken 07:13.

En kvinne skal ha sittet alene i bilen da hendelsen skjedde og skal i følge akuttmottaket ved Sørlandet sykehus ha pådratt seg lettere skader.

Meldingen gikk først ut på at bilen hadde havnet på taket, men operasjonsleder kunne klokken 07:53 fortelle at bilen har bare fått en snurr og utløst airbagen. Den har aldri vært på taket.

Bilen har blitt tauet bort og trafikken skal nå flyte fint forbi stedet etter at begge felt først var stengt, før det ene ble åpnet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer