Annonse

Mann til sykehus etter utforkjøring


Arkivfoto: Pål Lomeland

En mann er sent til sykehus med kritiske skader etter å ha kjørt av veien på Årosveien i Søgne.

Ifølge nettavisen N247, skal hendelsen ha skjedd like ved krysset til Konvalldalen og vitner forteller at de hørte et smell forut for ulykken. Et kjørefelt skal være sperret mens bilberging og dirigering pågår.

Føreren av bilen skal ha vært bevisst like etter ulykken og han fikk hjelp av en taxisjåfør som akkurat hadde passert bilen like før det skjedde.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt Sverre Birkeland, kan fortelle at de fikk melding om ulykken klokken 22:57 og at nødetatene kom til stedet bare kort tid etter.

Innsatslederen i politiet kan ikke med sikkerhet si nøyaktig hvorfor bilen havnet utfor veien, men de har en mistanke om at bilen skal ha holdt en veldig høy hastighet på strekningen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer