KRS247.no

Henter værvarsel...

– Beløpet er høyere enn jeg hadde håpet

Rådmannen i Kristiansand mener det koster kommunen minst 50 millioner å annullere avtalene som er inngått i forbindelse med den påbegynte parkeringskjelleren under Torvet i Kristiansand. Venstres Ivar Bergundhaugen hadde håpet på et lavere tall.

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Summen «minst 50 millioner kroner» var utvilsomt høyere enn jeg hade håpet på. Nå vet vi hva vi har å forholde oss til, og nå skal Venstres gruppe samle seg og diskutere oss veldig nøye gjennom hele saken, sier Bergundhaugen til KRS247.

Det knyttes stor spenning til hva Venstre kommer til å stemme i saken, og partiet er på vippen. Partiet skal nå avveie økonomien, miljøsiden og byplanleggingsaspektet, og Bergundhaugen vil ikke gi noe klart svar. Han er fullt klar over at Venstre kan tape ansikt i denne saken, uansett hva partiet faller ned på.

– Mine forbehold i denne saken er et tveegget sverd. De som er veldig for eller de som er veldig mot vil mene at Venstre taper ansikt. Det står jeg fint i. Jeg mener fortsatt at parkeringskjelleren er en dårlig idé, men 50 millioner kroner er veldig mye penger som kan lage en bulk i kommunens økonomi.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229257557″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]