Annonse

– Beløpet er høyere enn jeg hadde håpet


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

Rådmannen i Kristiansand mener det koster kommunen minst 50 millioner å annullere avtalene som er inngått i forbindelse med den påbegynte parkeringskjelleren under Torvet i Kristiansand. Venstres Ivar Bergundhaugen hadde håpet på et lavere tall.

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Summen «minst 50 millioner kroner» var utvilsomt høyere enn jeg hade håpet på. Nå vet vi hva vi har å forholde oss til, og nå skal Venstres gruppe samle seg og diskutere oss veldig nøye gjennom hele saken, sier Bergundhaugen til KRS247.

Det knyttes stor spenning til hva Venstre kommer til å stemme i saken, og partiet er på vippen. Partiet skal nå avveie økonomien, miljøsiden og byplanleggingsaspektet, og Bergundhaugen vil ikke gi noe klart svar. Han er fullt klar over at Venstre kan tape ansikt i denne saken, uansett hva partiet faller ned på.

– Mine forbehold i denne saken er et tveegget sverd. De som er veldig for eller de som er veldig mot vil mene at Venstre taper ansikt. Det står jeg fint i. Jeg mener fortsatt at parkeringskjelleren er en dårlig idé, men 50 millioner kroner er veldig mye penger som kan lage en bulk i kommunens økonomi.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer