Annonse

Vil bedre trafikkinformasjonen i Kristiansand


Slik ser informasjonstavlen til Statens vegvesen ut ved havna i Kristiansand - Foto: Pål Lomeland

Statens vegvesen ønsker å informere bedre om trafikkulykker, stenginger eller andre ting som kan være viktige for trafikanter inn og ut av Kristiansand.

Dette vil skje fra to viktige knutepunkter i regionen, ved utkjørselen fra havna i sentrum og ved Langåsen like før krysset ved Ikea på E18.

– Det er Veitrafikksentralen som kommer til å drifte dette, og vi håper å kunne skru disse på fra i dag, forteller ingeniør Jan Øyvind Pedersen i Statens vegvesen til KRS247.

Ifølge Veitrafikksentralen, kommer deres hovedfokus til å være informasjon om føreforhold på vinterstid og dersom det kommer noen stengte veier, kan disse tavlene bli brukt til å informere om gode omkjøringsmuligheter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer