Annonse

Bedre flybusstilbud i vente


Foto: Alf Otto Fagermo

På grunn av sviktende tall for Flybussen til og fra Kjevik, besluttet hovedutvalget for samferdsel, areal og miljø å gi fullmakt til samferdselssjefen med å gjennomføre flere tiltak for å bedre tilbudet.

Flybusstilbudet har blitt drevet på kommersielt basis av Haga Buss, som selv har iverksatt en rekke tiltak for å bedre tilbudet. Under dagens møte så hovedutvalget positivt på valgene busselskapet har gjort, men de bestemte likevel for å gi samferdselssjef Vidar Ose fullmakt til å gjøre det enda bedre.

Blant forslagene finner vi et tilbud til alle fly til og fra Oslo, et tilbud som er bedre tilpasset avganger og ankomster. I tillegg foreslås det å sette inn direktebusser uten bussbyttet. Innen neste sommer skal utvalget ha fått en evaluering av busstilbudet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer