Annonse

Båtmesse for 16. gang


Tom Nordby og de 23 andre i Kiwanis Kristiansand inviterer til båtmesse i gjestehavna

Kommende helg arrangerer Kiwanis Kristiansand båtmesse i gjestehavna. Der håper de på stort overskudd, slik at de kan hjelpe mange. 

– Fra fjorårets overskudd har vi delt ut 215 tusen kroner til veldedige formål. Og det er barn som ikke har hatt en like god start på livet som står vårt hjerte nærmest, sier Tom Nordby fra Kiwanis til KRS247.

De 24 frivillige i organisasjonen synes det er kjekkere å arrangere en slik messe enn det er å drive med lotterier, og utstilleren kommer tilbake år etter år.

Kristiansand Båtmesse har i år ca 50 utstillere på sjø og land. Det er foreløpig påmeldt ca 60 nye båttyper og ca 14 brukte båter. Bruktbåtantallet pleier å stige nærmere messa, og det er muligheter for alle å legge sin båt for salg.

– Om det er noen som vil selge båten sin, så er det bare å ta kontakt med oss, forteller Nordby.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer