Annonse

Båteiere risikerer borttauing


Fristen for å sjøsette småbåter gikk ut på mandag, men det ligger fortsatt over 60 båter, båtkrybber og masse søppel på land i småbåthavnene i Kristiansand.

– Det skjer hvert eneste år. Enkelte forholder seg ikke til regelverket, og sjøsetter ikke båten innen fristen som er sankthans, sier Per Kristian Nygård, leder for Småbåthavnskontoret i Kristiansand til Fædrelandsvennen.

Nå ønsker kommunen fortgang i oppryddingen, og tirsdag ettermiddag plasserte de lapper på samtlige båter hvor eierne har slurvet med fristen.

– På lappene står det at vi oppfordrer eieren til å fjerne båten så raskt som mulig. Deretter prøver vi å kontakte den enkelte. I ytterste konsekvens blir de tauet bort, sier Nygård til avisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar