Annonse

Barn påkjørt på Gimlekollen


Foto: Pål Lomeland

Ei jente på rundt seks år har blitt sendt til sykehuset akuttmottak med skader av ukjent omfang etter å ha blitt påkjørt av en bil i Maudsvei på Gimlekollen i Kristiansand.

Ulykken skal ha skjedd ved innkjørselen til Bergtoras vei. Politiet fikk melding om hendelsen kl. 16:59 og ifølge operasjonsleder skal bilen ha holdt lav fart. De jobber nå med å hente inn opplysninger fra folk som er på stedet.

Innsatsleder Hans Waage sier ifølge Fædrelandsvennen at det er mye som kan tyde på at jenta har blitt alvorlig skadet. Jenta skal ha vært ved bevisshet da hun ble tatt med av ambulansen.

Operasjonsleder skriver videre nå kl. 18.03 at påkjørselen skal ha skjedd etter at hun hadde gått ut av en annen bil.

 

TIPS OSS – SMS/MMS RS TIL 2105


Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer