Annonse

Badeulykke i Vennesla


Illustrasjonsfoto: Vennesla kommune

En åtte år gammel gutt ble fraktet med luftambulanse til Sørlandets sykehus med lettere skader etter å ha blitt funnet på bunnen av bassenget i Vennesla svømmehall.

Gutten skal ha vært ved bevissthet da han ble fraktet fra stedet. Men var ikke bevisst da han ble hentet opp av vannet.

Ifølge operasjonsleder skal politiet ha fått melding om hendelsen kl. 16:45 i ettermiddag og gutten ble funnet på bunnen av varmtvannsbassenget i hallen. Han skal ha blitt reddet opp av to unge kvinner som fikk tak i en badevakt og satte i gang med HLR.

– Jeg var tilfeldigvis på kontoret da jeg fikk beskjeden og var ved svømmehallen da de reiste med gutten. Ifølge legen så det veldig greit ut. Hun berømmet også innsatsen til badevakten som har gjort en fantastisk jobb med livredning, sier Jürgen Orf, enhetsleder for park og idrett i Vennesla kommune til Fædrelandsvennen.

Årsaken til ulykken er fortsatt ukjent og politiet og Vennesla kommune skal nå gjennomgå hendelsen for å finne ut om alle rutiner har blitt fulgt.

Gutten skal ha det bra og blir overvåket videre på sykehuset.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer