Annonse

Avslutter leteaksjon etter savnet 20-åring


Redningsskøyta Bendt Rasmussen fotografert i forbindelse med en annen redningsaksjon på havet (Foto: Redningsselskapet)

Leteaksjonen etter mannen som er savnet fra et skip utenfor kysten av Kristiansand trappes i kveld ned etter 11 timers søk.

Like før klokka 21 opplyste Hovedredningssentralen at de er i ferd med å avslutte søket etter mannen.

– I forbindelse med søk etter mann over bord fra COMABAR utenfor Kristiansand, er det nå besluttet å avslutte søket. Området er grundig gjennomsøkt både med luftressurser og fartøyer uten resultat. De fleste ressurser er nå dimmitert, skriver Hovedredningssentralen på Twitter

Kystvakskipet, «Ålesund» og Redningsskøyta, «Bendt Rasmussen» skal fortsatt være i området, men også disse er i ferd med å avslutte.

– Det er ikke noe håp. Den tida er gått over og vel så det. Dermed avslutter vi nå søket, sier Trond Bjørnøy ved Hovedredningssentralen til Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer