Annonse

Avfallssituasjonen løst i Kristiansand


Foto: Avfall Sør

Avfall Sør AS og Norsk Gjenvinning Renovasjon AS ble i dag enige om at Norsk Gjenvinning Renovasjon fra og med fredag trer inn i eksisterende innsamlingskontrakt med Avfall Sør.

Dette kommer frem i en pressemelding fra Avfall Sør i dag der det er klart Avfall Sør kjøper 19 renovasjonskjøretøy fra boet i RenoNorden. Norsk Gjenvinning Renovasjon sikrer jobb til de ansatte i RenoNorden ut 2017 og et flertall av disse vil også bli tilbudt jobb videre fra årsskiftet.

– Det er jo fordi de ikke kan garantere jobb til alle, sier tillitsvalgt i RenoNorden, Glenn Rinden, til KRS247. Han var selv ikke tilstede på møtet da denne nyheten ble kjent, men kjenner til innholdet i pressemeldingen.

Denne løsningen betyr iallfall at avfallssituasjonen for Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla er i orden.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer