Annonse

App for glutenfrie oppskrifter


Gründer og prosjektleder i Appe, Ronny Eilert Eilertsen, har nå sluppet en app for de som trenger glutenfrie oppskrifter i farten. Hans egne erfaringer ga ham ideen til appen.

– Min stesønn har cøliaki, og det var det mange utfordringer i selve handlingen og matlagingen, forteller Eilertsen til KRS247.

Appen «Glutenfritt» er tilgjengelig for både iOS (iPhone) og android. Den inneholder cirka 100 oppskrifter, i flere kategorier. Norges Cøliakiforening har ønsket appen hjertelig velkommen, og kommer selv til å promotere appen. Gründeren selv tror ikke han kommer til å tjene store penger på appen. Han ser på seg selv som en matamatør som gjør noe for en god sak i denne sammenhengen.

– Håpet er at folk skal slippe å bla seg gjennom tusenvis av oppskrifter før man drar på butikken. Her kan man hente oppskrifter mens man er på butikken, uten å måtte ha nettilgang. Hva gjelder maten, så har jeg ikke funnet opp kruttet på nytt her, men det er oppskrifter med min egen vri. , sier Eilertsen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer