KRS247.no

Henter værvarsel...

App for glutenfrie oppskrifter

Gründer og prosjektleder i Appe, Ronny Eilert Eilertsen, har nå sluppet en app for de som trenger glutenfrie oppskrifter i farten. Hans egne erfaringer ga ham ideen til appen.

– Min stesønn har cøliaki, og det var det mange utfordringer i selve handlingen og matlagingen, forteller Eilertsen til KRS247.

Appen «Glutenfritt» er tilgjengelig for både iOS (iPhone) og android. Den inneholder cirka 100 oppskrifter, i flere kategorier. Norges Cøliakiforening har ønsket appen hjertelig velkommen, og kommer selv til å promotere appen. Gründeren selv tror ikke han kommer til å tjene store penger på appen. Han ser på seg selv som en matamatør som gjør noe for en god sak i denne sammenhengen.

– Håpet er at folk skal slippe å bla seg gjennom tusenvis av oppskrifter før man drar på butikken. Her kan man hente oppskrifter mens man er på butikken, uten å måtte ha nettilgang. Hva gjelder maten, så har jeg ikke funnet opp kruttet på nytt her, men det er oppskrifter med min egen vri. , sier Eilertsen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/206534226″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]