Annonse

Åpnet 15 år gammel grav


Foto: Pål Lomeland

Politiet åpnet i dag graven til mannen som de mener en 42 år gammel kvinne drepte i 2002. Åpningen foregikk ved Randesund kirke i formiddag og politiet innførte luftromsrestriksjoner i forbindelse med gravåpningen.

Det er i forbindelse med etterforskningen av den 42 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept sin far i 2002 og eksmann i 2014 at politiet har valgt å åpne graven til kvinnens far. Politiet gjorde ingen obduksjon av mannen i forbindelse med dødsfallet for 15 år siden fordi de mente på det tidspunktet at det var et naturlig dødsfall.

Kvinnen har via sin forsvarer nektet for at politiet kan finne noen bevis for at hun er skyldig i mannens dødsfall. Men ifølge NRK skal professor i rettsmedisin og patologi ved Universitetet i Tromsø, Lars Uhlin-Hansen, mene at det kan være mulig å finne spor etter legemidler eller giftstoffer i skjelettet eller tenner, i tillegg til spor av kjemiske stoffer i hår og spor av vold på et skjelett.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer