Annonse

– Åpne opp for flere bud


Fasaden på gamle Kristiansand Teater. | Foto: Tor Erik Schrøder

Forfatter Trond Arntzen mener Kristiansands politikere har en veldig vanskelig oppgave foran seg når man skal ta stilling til de tre budene som er kommet inn på det gamle Kristiansand Teater. Han vil heller at kommunen henter inn flere bud på bygget.

Trond Arntzen | Foto: Glenn Th. Faannessen

Trond Arntzen | Foto: Glenn Th. Faannessen

– De tre budene skal si noe om hva man skal fylle 2200 kvadratmeter med. De tre budene som er kommet inn, er lagt inn på helt ulike premisser. Det blir veldig vanskelig for politikerne så måle disse opp mot hverandre, sier Arntzen til KRS247.

Det er kun Knas’ bud som er i henhold til det kommunen ønsker rent økonomisk, men Arntzen ser på dette budet som svakt.

– Veldig kort prosjektbeskrivelse hvor det står at de ønsker å gå i dialog med studentene. De har ikke blitt presentert et konsept. Prosjektbeskrivelsen er veldig svak, sier Arntzen.

Forfatteren har vært veldig aktiv i saken om teaterbygget. Han mener det budet med lavest pengesum i budet er mest interessant.

– Dette budet er kanskje det stikk motsatte av det Knas byr. Titalls sider med prosjektbeskrivelse, intensjonsavtaler med massevis av innholdsleverandører som skisserer et veldig interessant innhold på disse fire tomtene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer